Rondreis door Canada

16 t/m 26 juni 2018 

Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar


 

z```

Grootschalige landbouw en natuur

De reis gaat door Alberta en Saskatchewan waar diverse bedrijven worden bezocht. We ontmoeten emigranten, krijgen de nieuwste ontwikkelingen te zien op de landbouwbeurs en zien hoe robots in de toekomst het werk overnemen. We rijden door de schitterende Canadese Rocky Mountains en nemen uitgebreid tijd voor de parken Banff en Jesper.  Voor deze reis zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. In overleg wordt een alternatief programma aangeboden tijdens de vaktechnische bezoeken voor wie dat wil.

z```

Ongerepte natuur

Tijdens de rondreis door Canada bezoeken we ook de Nationale parken Banff en Jasper met hun ongerepte natuur en wilde dieren. Met een beetje geluk komen we beren tegen die hun best doen een vis te vangen en kunnen we daarnaast genieten van de schitterende meren en vergezichten afgewisseld met watervallen en woeste rivieren. 

z```

Ervaren reisleiding

Dit gebied is een van de favoriete gebieden van de reisleiders van Trekker Reizen vanwege de afwisseling in landbouw en natuur. En vanwege de hartelijkheid van de mensen waarbij we op bezoek mogen komen en hun verhalen. Tijdens deze reis stoppen we regelmatig voor een korte wandeling naar mooie uitzichtpunten. Het is daarom van belang dat u goed te been bent.

Vanaf 17 juni kunt u hier de reis volgen die we maken voor Alberta en Saskatchewan.

 

Trekker Reizen

Wij zijn een agrarisch reisbureau en organiseren wereldwijde reizen voor diverse uitgevers in Nederland en België, agrarische (jongeren)organisaties en verenigingen. Reizen van een dag tot enkele weken, van Nederland tot waar ook ter wereld. Voor soortgenoten, met soortgenoten. Volledig verzorgd met een persoonlijke aanpak. Wij organiseren, begeleiden en genieten samen met u.

ONTMOET HET TREKKER REIZEN TEAM

Altijd enthousiast om iedere reis-uitdaging aan te gaan

Eline ter Haar

Geboren als dochter op een melkveebedrijf in Enschede. Studeerde levensmiddelentechnologie en bedrijfskunde waarna ze van 1995 - 2008 als marketing manager bij Misset / Reed Business heeft gewerkt voor diverse landbouwbladen. Vanaf 1997 heeft ze reizen georganiseerd voor Trekker & Werktuig waarvan veel met Arend-Jan Blomsma. In 2008 heeft ze Trekker Reizen opgezet en met vol enthousiasme probeert ze iedere keer weer een nieuwe reis of route te bedenken, want routine is niet haar ding. Ze houdt ervan samen met andere enthousiaste reizigers van al het moois van de (agrarische) wereld te genieten.

Lotte Kooiker

Geboren in 1988 in Oldenzaal en na haar opleiding toerisme begonnen bij Trekker Reizen in 2014 waarvan ze nu mede-eigenaresse is. Na haar stage in Nieuw-Zeeland wist Lotte dat ze veel reizen wilde maken buiten de gebaande paden. In het weekend is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden waar de wedstrijd met een extra helft in stijl wordt afgesloten. 

Arend-Jan Blomsma

Geboren in het Drentse Vledder in 1960 en na de HAS jaren gewerkt als voorlichter en later als redacteur bij Trekker & Werktuig / Trekker. Sinds 2002 veel reizen begeleid met Eline waarbij we veel veel enthousiaste mensen en bedrijven hebben ontmoet. Op de achtergrond altijd betrokken gebleven bij Trekker Reizen en technische invulling van de reizen. Sinds 2017 werkzaam als freelance journalist en fotograaf voor Europese mechanisatiebladen.  

Anniek Pelleboer

Stagaire bij Trekker Reizen en bezig met de oldtimerreis naar de Grossglockner. Enthousiaste doorzetster die alles gezien wil hebben voordat ze goedkeuring geeft om het op te nemen in het programma. Tijdens de voorreis in 2017 heeft ze een mooie selectie gemaakt waarbij de echte trekkerliefhebber een mooi programma krijgt als ook degene die meer van kastelen en natuur wil zien. Als het mogelijk is zal ze in 2018 zelf meegaan en hiermee haar stageproject aan jullie presenteren. Neem in ieder geval je verrekijker en goede wandelschoenen mee, zij zorgt voor de rest.