Home
Reizen
Contact
Volg ons
GO UP
Image Alt

Reizen

Ontdek winters Finland van Helsinki tot Lapland. Geniet en ervaar het zelf!

€3850 / per persoon

Genieten tussen honderden oldtimers

€750 / per persoon

De ‘Lone Star state’, zoals Texas wordt genoemd, is de een na grootste staat van Amerika. Texas staat bekend om de grootschalige landbouwbedrijven, Texas Longhorn koeien, en de Western stijl met bijpassende hoeden. Het gebied dat we bezoeken is voornamelijk west Texas, dat zijn de High Plains en de Panhandle, waar voornamelijk grootschalige veeteelt en…

€3400 / per persoon

Voor de reis met als hoogtepunt de grooste bouwbeurs BAUMA en Kleemann, is 1 plaats beschikbaar gekomen in een 1-persoonskamer (14/10).

€995 / per persoon

Tijdens deze rondreis bezoeken we uiteenlopende bedrijven in het vruchtbare Californië, natuurpark Yosemite, San Francisco Golden Gate en meer. Het is mogelijk deze reis te verlengen met een rondreis langs de meest bekende natuurparken van Amerika. 

€3595 / per persoon

Helaas is het niet meer mogelijk  2 gratis kaarten aanvragen voor Eurotier 2022 (15 – 18 november bij Hannover) t.w.v. € 54.  We wensen iedereen een mooie beurs en op naar de AGRITECHNICA in 2023.  

€0 / per persoon

Deze reis gaat door de staten Utah, Idaho,Montana (de graanschuur van Amerika) en Yellowstone National Park in Wyoming. Van de hoge Rocky Mountains tot de uitgestrekte prairies waar u de mooiste akkers vindt met diverse gewassen. Met een beetje geluk wordt er op diverse plaatsen nog volop geoogst en kan het zo voorkomen dat we…

€4350 / per persoon

Oldtimertochten in de Oostenrijkse bergen

€695 / per persoon