Home
Reizen
Contact
Volg ons
GO UP

Merkenreis: John Deere

Prijs €680 3
Scroll naar beneden

Merkenreis: John Deere

€680 per persoon

3-daagse reis naar John Deere fabrieken in Duitsland, 30 juni – 2 juli

Er zijn nog 6 plaatsen beschikbaar

Bij de ‘merkenreis’ staat een merk in de spotlights. Deze keer is dat John Deere in Duitsland. Ga mee en geniet!

 

Je krijgt een uitgebreide rondleiding bij de trekkerfabriek in Mannheim en in Zweibrücken zien we hoe de hakselaars worden gebouwd. Daarnaast bezoek aan het auto- en techniekmuseum in Sinsheim.

Voor vertrek ontvang je het definitieve schema en een deelnemerslijst zodat je wellicht samen naar de opstapplaatsen kunt komen. De hotels liggen in het centrum zodat je ’s avonds ook nog even de stad kunt verkennen.

Aanmelden kan hier

 

Algemene informatie en boeking

Volledig verzorgde reis inclusief overnachtingen in goede hotels, maaltijden volgens programma, excursies/entreegelden en vervoer. De reissom bedraagt € 680 pp op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer. Toeslag voor eigen kamer bedraagt € 150 (onder voorbehoud van beschikbaarheid). De rondleidingen bij John Deere zijn in het Engels, Duits en de reisleiders vertalen naar Nederlands. 

Na binnenkomst van je aanmelding krijg je per e-mail een bevestiging.

Deze reis kan aangemerkt worden als studiereis. Overleg met je boekhouder in hoeverre dit voor jou fiscale voordelen kan hebben. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

  • Vertrek Datum
    30 juni 2024
  • Terugkomst Datum
    2 juli 2024
1
zondag 30 juni
Vertrek vanaf Oldenzaal, Arnhem en Venlo met onderweg een lunchpakket en een bezoek.
2
maandag 1 juli
Vandaag krijg je een uitgebreide rondleiding door de John Deere fabriek in Zweibrücken waar de maishakselaars worden gebouwd. In kleine groepen ga je door de fabriek zodat je het hele proces goed kunt volgen. Na de lunch gaan we naar het techniekmuseum in Sinsheim met een bijzondere collectie van alles wat rijdt, draait en vliegt. Teveel om op te noemen! Klim eens in de supersonische Concorde.
3
dinsdag 2 juli
In Mannheim worden we ontvangen bij de trekkerfabriek van John Deere. Hier krijgen we een korte film te zien en gaan daarna in 3 kleine groepjes door de fabriek. Van verschillende kanten zie je onderdelen naar de productielijn komen en langzamerhand ontstaat een trekker die geheel volgens wens van de klant wordt samengesteld. Na de lunch is er nog gelegenheid om in de shop nog wat te kopenen het forum te bezoeken voordat we weer terug rijden naar Venlo voor het afscheidsdiner en je wordt teruggebracht naar je opstapplaats.  

Reis Locatie

Duitsland