Home
Reizen
Contact
Volg ons
GO UP

Verzekering afsluiten

 

Het is mogelijk om bij ons je eigen verzekering online te regelen en te kiezen voor de goedkopere doorlopende reis- en annuleringsverzekering. De verzekeringen worden ondergebracht bij Allianz waarop hun voorwaarden van toepassing zijn. Trekker Reizen kan u advies geven welke verzekering het best bij u of uw reis past, maar kan hierin geen verantwoording nemen.

Er zijn 2 mogelijkheden:

 

  1. doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering. Deze geldt voor meerdere reizen die u in een jaar maakt (voor frequentere reizigers)
  2. aflopende reis- en/of annuleringsverzekering. Deze sluit u voor 1 reis af en is bedoeld voor mensen die niet vaak naar het buitenland gaan.

 

  1. Doorlopende reis- en of annulerinsverzekering regelen

Deze verzekering is in verhouding voordeliger en u hoeft niet iedere keer weer van alles te regelen wanneer u (een paar dagen) op reis gaat. Wilt u een doorlopende annuleringsverzekering, dan dient u ook een doorlopende reisverzekering te nemen. Dit gaat automatisch wanneer u op bovenstaande link klikt. U bepaalt zelf bij de annuleringsverzekering tot welk bedrag u per reis maximaal verzekeren wilt. Een annuleringsverzekering keert de reissom uit wanneer u bijvoorbeeld ziek wordt, of een familielid. Lees de voorwaarden goed en mocht u advies willen, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen desgewenst ook uw verzekering voor u invoeren.

2. Reisverzekering voor alleen de duur van een reis

2. Annuleringsverzekering voor alleen de duur van de reis

U kunt ook een kortlopende reis- en of annuleringsverzekering nemen. Deze begint op het moment dat u vertrekt en eindigt op de datum dat u terug komt. Is de reissom hoger dan het maximale annuleringsbedrag waarvoor u (doorlopend) verzekerd bent, dan kunt u het restant verzekeren door hiervoor een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Kijk op de site van de verzekeraar wat hun voorwaarden zijn. Wij zijn slechts intermediair en zullen, als dit nodig is, claims voor u indienen bij de verzekeraar. Het is uiteindelijk aan de verzekeraar hoe de claim wordt afgehandeld.

Woont u in België of Duitsland en boekt u bij ons, kijk dan naar onderstaande voorwaarden van Allianz:

Inwoners van België accepteren wij, echter wel op basis van het feit dat ze een ziektekostenverzekering hebben INCLUSIEF buitenland-dekking.  Duitsland-ingezetenen accepteren wij woonachtig tot maximaal 100 km. van de Nederlandse grens.

Neem bij twijfel altijd eerst contact met ons op. Wij helpen u graag en doen u een geheel vrijblijvende offerte.

Voorbeeld:

U heeft een doorlopende annuleringsverzekering die maximaal € 1500 per reis (of periode) vergoedt. De reis kost € 2000. Je kunt dan een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten voor het bedrag van € 500 zodat de totale reissom tegen annulering is gedekt.