Home
Reizen
Contact
Volg ons
GO UP

West Amerika 2022

Prijs €3495 12 dagen
Scroll naar beneden

West Amerika 2022

€3495 per persoon

Tijdens deze rondreis bezoeken we 3 staten van Amerika: Californië, Arizona en Nevada.

De meeste tijd brengen we door in Californië, één van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden uiteenlopende gewassen verbouwd en vind je hier enorme melkveebedrijven.
We nemen een kijkje op indrukwekkende bedrijven, bezoeken een grote landbouwbeurs met zeer uiteenlopende machines en shows, trekken door de parken Death Valley & Grand Canyon (met helicoptervlucht) en brengen een kort bezoek aan Las Vegas en San Francisco.

Het beloven 12 verrassende en veelzijdige dagen te worden. Voor deze reis moet je het niet erg vinden om lange dagen te maken.

 

 

Algemene informatie en boeking

Voor deze reis heeft u een geldig paspoort/reispas nodig. .

De reis is volledig verzorgd en inclusief alle maaltijden (behalve op de luchthavens, tijdens de beurs en 1 andere dag), excursies volgens genoemd programma, vervoer in Amerika, vluchten, luchthavenbelastingen, overnachtingen, entreegelden, helikoptervlucht Grand Canyon en visum (wordt door ons geregeld). De reisleiding zorgt voor de vertaling zodat u niets hoeft te missen. De prijs voor de Amerika 2022 reis bedraagt € 3495 per persoon op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer. Toeslag voor een eigen kamer € 550.

Maximaal aantal plaatsen: 16

U kunt zich telefonisch opgeven voor deze reis op maandag t/m zaterdag 10 – 21 uur tel +31 (0) 53 461 61 15 of klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan. Na binnenkomst van uw  aanmelding krijgt u van ons per e-mail een bevestiging.

Voorafgaand aan de reis ontvangt u een reisboek met hierin nuttige informatie over de reis, de bedrijven, de parken en steden die we gaan bezoeken.

Corona

De VS opent haar grenzen vanaf november 2021. In de verschillende staten gelden de plaatselijke maatregelen.

Houd er rekening mee dat je ingeënt moet zijn tegen Corona om naar de Verenigde Staten te kunnen reizen (meer informatie volgt vanaf november)

 

  • Vertrek Datum
    5 februari 2022
  • Terugkomst Datum
    16 februari 2022
1
Zaterdag 5 februari 2022; San Francisco
Vanaf Schiphol vliegen we rechtstreeks met KLM naar San Francisco. Aan boord van het vliegtuig worden maaltijden en drinken geserveerd. In de middag arriveren we in San Francisco. Als we de douane zijn gepasseerd gaan we naar ons hotel. Hierna is er nog tijd om de stad kort te verkennen. Overnachting in San Francisco.
2
Zondag 6 februari 2022; Golden Gate
Na het ontbijt rijden we richting de Golden Gate brug. We wandelen over de brug of je kunt met de bus mee over de brug. Hierna bezoeken we Muir Woods national park, met de metershoge mammoetbomen. Na de lunch is het nog circa 250 kilometer naar Merced, waar we vanavond overnachten.
3
Maandag 7 februari 2022; amandelen en loonwerk
Maandag bezoeken we een amandelboerderij en een Nederlandse loonwerker & melkveehouder.   Overnachting omgeving Merced.
4
Dinsdag 8 februari 2022; akkerbouw
Vandaag gaan we naar een grote akkerbouwer met oa. uien, katoen, groenten en noten. In de middag bezoeken we nog een bedrijf in de omgeving en rijden we door richting Tulare. Overnachting in Tulare of omgeving
5
Woensdag 9 februari 2022; Tulare beurs
Woensdag hebben we de volledige dag om de World Ag Expo in Tulare te bezoeken die vandaag van start gaat. Het unieke van deze beurs is de veelzijdigheid die je ook in de staat Californië aantreft: melkveebedrijven met duizenden koeien, akkerbouwers met de grootste machines, fruitteelt, groenteteelt, verbouw van druiven en niet te vergeten de noten. Alles wat hiervoor nodig is, zie je op deze veelzijdige beurs naast een mooie collectie oldtimers. Overnachting Bakersfield  
6
Donderdag 10 februari 2022; melkvee
Op de planning staat een bezoek aan een schitterend loonbedrijf en een melkveebedrijf met een paar duizend melkkoeien. We rijden het landbouwgebied uit richting de parken. Overnachting in Ridgecrest.
7
Vrijdag 11 februari 2022; Death Valley
Vrijdag bekijken we een aantal hoogtepunten van Death Valley national park, zoals Badwater Basin, Artists Palette en Zabriskie Point.   Overnachting in de omgeving van Las Vegas
8
Zaterdag 12 februari 2020; Route 66
Zaterdag bezoeken we de Hoover Dam en rijden richting Grand Canyon. Hier gaan we een stukje terug in de tijd als we over de Historic Route 66 rijden. Op deze route bezoeken we de Grand Canyon Caverns (een van de grootste droge grotten in de VS) en maken een korte stop bij het Motoporium.   Overnachting in Tusayan.
9
Zondag 13 februari 2022; Grand Canyon met helicopter
We gaan vanochtend het national park bekijken en maken vanmiddag de helikoptervlucht door de indrukwekkende Grand Canyon! Vanavond bekijken we de zonsondergang   en we overnachten weer in Tusayan.  
10
Maandag 14 februari 2022; Vegas
Vroeg op voor de zonsopgang in de Grand Canyon! Hierna rijden we naar Las Vegas. Deze veelbesproken stad Las Vegas ligt middenin de woestijn en leeft pas als het donker is. Tegen de avond checken we in bij het hotel dicht bij de strip. We eten een hapje en gaan de avond besteden om al het moois van de casino’s te bekijken. Overnachting in Las Vegas.
11
Dinsdag 15 februari 2022; vlucht
Vanochtend wandelen we even over de bekende Strip en bezoeken het oude Las Vegas, Fremont Street. Om 13.00 uur moeten we op de luchthaven zijn om in te checken voor onze rechtstreekse terugvlucht. Morgen komen we aan in Amsterdam.
12
Woensdag 16 februari
Rond 11 uur vanochtend verwachten we aan te komen in Amsterdam.

Reis Locatie

United States