Home
Reizen
Contact
Volg ons
GO UP

Oldtimerreis Grossglockner

Prijs €695 3 dagen
Scroll naar beneden

Oldtimerreis Grossglockner

€695 per persoon

Update 17 juli: de reis is geannuleerd en wordt verplaatst naar 2021

Voor de derde keer op rij bezoeken we het mooie oldtimerspektakel op de Grossglockner 

 

Algemene informatie & boeking

 

In verband met de onzekerheden rondom Corona kunt u wel boeken voor deze reis, maar sturen wij geen factuur zolang er geen zekerheid is over de definitieve doorgang. 

 

Prijs van deze 3-daagse reis bedraagt € 695,- p.p.. Toeslag eigen kamer € 150. Prijs is incl. vluchten, vervoer, tol Grossglockner,  hotel, 3 x ontbijt en lunchpakket op zaterdag.

Aanmelden kan via mail o.v.v. OTMV-reis Oostenrijk naar reizen@otmv.nl of bel naar Trekker Reizen, tel 053 – 461 61 15 (ma-za 10-21 uur).

 

 

 

1
Vrijdag 18 september
Vrijdagochtend vertrekken we vroeg vanaf Schiphol voor een rechtstreekste vlucht naar naar München. Met busjes rijden we naar Oostenrijk waar we tegen de middag arriveren om de start van de tijdrit mee te maken. Dit jaar rijden bijna 30 mensen mee vanuit de OTMV die we natuurlijk flink gaan aanmoedigen. Na deze rit worden de trekkers in het dorp opgesteld waar je ze uitgebreid kunt bekijken en met de eigenaren kunt praten. We voegen ons bij de rijders en andere bezoekers in de feesttent. 
2
Zaterdag 19 september
Zaterdag is de dag dat de trekkers de Grossglockner op gaan. Wij staan bij de finish om ze binnen te halen en kunnen hier alle 500 oldtimers van dichtbij zien wanneer ze op de top staan opgesteld. ’s Avonds voegen we ons bij de rijders in de feesttent op loopafstand van ons hotel
3
Zondag 20 september
Zondagochtend worden de trekkers bij de kerk opgesteld en de winnaars bekend gemaakt. In de middag vertrek naar München voor late terugvlucht naar Schiphol.

Reis Locatie

Oostenrijk - Grossglockner