Home
Reizen
Contact
Volg ons
GO UP

Oldtimerreis Grossglockner 2021

Prijs €695 3 dagen
Scroll naar beneden

Oldtimerreis Grossglockner 2021

€695 per persoon

Update 15 juni 2021: Het is nog niet bekend of deze reis door kan gaan. Je kunt wel boeken, dan houden we in ieder geval een plaats voor je vrij. Zodra we zeker weten dat de organisatie besluit het evenement door te laten gaan, nemen we contact met je op. Houd er rekening mee dat het misschien ook een week eerder kan zijn en dat er misschien een kleine toeslag gevraagd zal worden omdat deze prijs nog is gebaseerd op 2020.

 

Voor de derde keer op rij bezoeken we het mooie oldtimerspektakel op de Grossglockner 

 

Algemene informatie & boeking

 

In verband met de onzekerheden rondom Corona kunt u wel boeken voor deze reis, maar sturen wij geen factuur zolang er geen zekerheid is over de definitieve doorgang. 

 

Prijs van deze 3-daagse reis bedraagt € 695,- p.p.. Deze prijs is gebaseerd op 2020. Het is mogelijk dat er een kleine toeslag bij komt vanwege hogere hotel- en vluchtprijzen. Hierover wordt je vooraf geïnformeerd en bij een hogere prijs kun je alsnog beslissen niet mee te gaan. Toeslag eigen kamer € 150. Prijs is incl. vluchten, vervoer, tol Grossglockner,  hotel, 3 x ontbijt en lunchpakket op zaterdag.

Aanmelden kan via mail o.v.v. OTMV-reis Oostenrijk naar reizen@otmv.nl of bel naar Trekker Reizen, tel 053 – 461 61 15 (ma-za 10-21 uur).

 

 

 

1
Vrijdag 17 september
Vrijdagochtend vertrekken we vroeg vanaf Schiphol voor een rechtstreekste vlucht naar naar München. Met busjes rijden we naar Oostenrijk waar we tegen de middag arriveren om de start van de tijdrit mee te maken. Dit jaar rijden bijna 30 mensen mee vanuit de OTMV die we natuurlijk flink gaan aanmoedigen. Na deze rit worden de trekkers in het dorp opgesteld waar je ze uitgebreid kunt bekijken en met de eigenaren kunt praten. We voegen ons bij de rijders en andere bezoekers in de feesttent. 
2
Zaterdag 18 september
Zaterdag is de dag dat de trekkers de Grossglockner op gaan. Wij staan bij de finish om ze binnen te halen en kunnen hier alle 500 oldtimers van dichtbij zien wanneer ze op de top staan opgesteld. ’s Avonds voegen we ons bij de rijders in de feesttent op loopafstand van ons hotel
3
Zondag 19 september
Zondagochtend worden de trekkers bij de kerk opgesteld en de winnaars bekend gemaakt. In de middag vertrek naar München voor late terugvlucht naar Schiphol.

Reis Locatie

Oostenrijk - Grossglockner