Home
Reizen
Contact
Volg ons
GO UP

Oldtimerreis Grossglockner 2022

Prijs 6 dagen
Scroll naar beneden

Oldtimerreis Grossglockner 2022

per persoon

Dit jaar is het de 20ste keer dat het schitterende tourrit wordt verreden. Wil je ook met je eigen trekker de Grossglockner op en genieten van een lang weekend met heel veel oldtimers, schitterende uitzichten en dat alles in Oostenrijkse sferen?

MELD JE ZSM BIJ ONS ALS JE MET EIGEN TREKKER WILT RIJDEN.

De inschrijving opent (in tegenstelling tot andere jaren) pas in de zomer.  

 

Algemene informatie & boeking

Let op! De inschrijftermijn begint dit jaar pas in de zomer, maar men verwacht dat het snel vol zit vanwege het jubileum. Wil je met je oldtimer deelnemen, meld je dan snel aan! Wij sturen je dan per omgaande een formulier met de gegevens die we nodig hebben van je trekker om je aan te kunnen melden.

Vorig jaar hebben we voor de eerste keer dit evenement georganiseerd voor deelnemers met eigen oldtimer. Dat was een geweldige ervaring om de bijzondere rit van achter het stuur mee te maken met een enthousiaste groep. Ook dit jaar doen we dat weer. De voorlopige data van de wedstrijd zijn 15-18 september 2022. De kosten bedragen ca € 795,-  per persoon voor een verblijf van 5 dagen inclusief startbewijs, ontbijt, 1 x lunchpakket en 2x diner en exclusief transport/vervoer. Wij kunnen het transport van je trekker regelen. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van je trekker. Reken op ca € 700 per trekker, beetje afhankelijk van de brandstofprijzen en tolgelden/maut.

Aanmelden kan via mail o.v.v. OTMV-reis Oostenrijk naar reizen@otmv.nl of bel naar Trekker Reizen, tel 053 – 461 61 15 (ma-za 10-21 uur).

Klik hier om het formulier in te vullen zodat we contact met je kunnen opnemen.

  • Vertrek Datum
    14 september
  • Terugkomst Datum
    19 september

Reis Locatie

Oostenrijk - Grossglockner