Home
Reizen
Contact
Volg ons
GO UP

Oldtimerreis Denemarken 2021

Prijs €850 4 dagen
Scroll naar beneden

Oldtimerreis Denemarken 2021

€850 per persoon

De nieuwe reisdatum is 5 t/m 8 augustus (uitgesteld van 20-23 mei 2021)

Momenteel is Denemarken open voor reizigers 

Algemene informatie & boeking

De prijs van deze volledig verzorgde oldtimerreis bedraagt € 850,- p.p. op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer. Deze prijs is inclusief 3 hotelovernachtingen, alle excursies zoals in het programma besproken, alle dagen ontbijt/lunch(pakket)/diner, vervoer, reisleiding, entreegelden. De toeslag voor een 1-persoonskamer bedraagt € 217,50. Voor eigen rekening zijn persoonlijke uitgaven en eventuele reis- en/of annuleringsverzekering. 

Wilt u het programma ontvangen of boeken (ivm Corona vragen wij geen aanbetaling), neem dan contact met ons op. We zijn van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 10 – 20 uur op tel. 053 461 61 15. U kunt ook een e-mail sturen naar info@trekkerreizen.nl.

 

  • Vertrek Datum
    donderdag 5 augustus
  • Terugkomst Datum
    zondag 8 augustus
1
Donderdag 5 augustus
Vanaf Deventer* vertrekken we naar Denemarken. Onderweg worden lunchpakketten uitgedeeld en in de middag bezoeken we het Munkegård Traktormuseum, waar ruim 250 oldtimers van diverse merken zijn te bewonderen. In 2007 is de eigenaar gestopt met zijn melk- en pluimveebedrijf om zijn droom waar te maken. De stallen werden verbouwd, oldtimers gekocht en in 2008 werd het museum geopend met 130 trekkers. Vanavond diner en overnachting omgeving Kolding.    * De opstapplaats is als voorbeeld genoemd. Afhankelijk van waar de meeste deelnemers vandaan komen, wordt een plaats gekozen waarbij iedereen ongeveer even ver moet reizen. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. 
2
Vrijdag 6 augustus
Vanochtend bezoeken we het grootste Ferguson museum ter wereld met ruim 250 trekkers en andere voertuigen van 1919 tot nu. Het museum is gevestigd op een melkveebedrijf waar je ook rond mag kijken. Aansluitend bezoeken we de privéverzameling van Ole Mortenson met, onder andere veel Bukh trekkers en lunchen we bij het Ferguson museum. In de middag bezoeken we het Dansk Motor- & Maskinsamling in Grenå. Hier staat een zeer indrukwekkende collectie stationaire motoren - 450 stuks! - van voornamelijk Deense makelij. In de periode 1890 - 1930 telde het land meer dan 200 motorproducerende bedrijven. Het is dan ook niet voor niets het grootste museum van Noord-Europa.  Diner en overnachting omgeving Aalborg.
3
Zaterdag 7 augustus
We beginnen met een bezoek aan een privéverzamelaar met meer dan 100 Volvo (& BM  & Munktells) oldtimers.  Aansluitend rijden we naar Mors voor een bezoek aan het Morsø Traktormuseum, om meer dan 120 trekkers, waaronder veel Deense, te bekijken.  Vanavond rijden we terug richting Vejle voor overnachting.  
4
Zondag 8 augustus
Maandagochtend sluiten we onze reis door Denemarken af met een bezoek aan het Mekanisk Museum van de Nederlandse familie Lansink.  Ze hebben een mooie collectie oude tractoren en auto’s. Natuurlijk willen we ook graag horen wat ze heeft bewogen Nederland te verruilen voor Denemarken.  Na dit bezoek rijden we terug naar Nederland. 

Reis Locatie

Denemarken