Home
Reizen
Contact
Volg ons
GO UP

Rondje Nederland 2021

Prijs €975 4 dagen
Scroll naar beneden

Rondje Nederland 2021

€975 per persoon
Rondje Nederland
Het kan weer!

Tijdens het ‘rondje Nederland’ bezoeken we schitterende bedrijven en bekijken we prachtige collecties. We worden hartelijk ontvangen bij o.a. een aantal oud-reizigers. Een breed scala aan bedrijven wordt bezocht als akkerbouw, biologische bollenteelt, tuinbouw, melkvee met nevenactiviteiten, loonbedrijf en natuurlijk mooie verzamelingen oldtimers en miniaturen komen aan bod.

We vertrekken 30 juni vanaf Barneveld waar de koffie klaar staat. De auto kunt u hier veilig laten staan.

In 4 dagen bezoeken we een groot deel van ons mooie landje. Wel volgens de dan geldende coronaregels en waarbij we u vragen om 30 juni gebruik te maken van de sneltest die wij leveren. Zo proberen we het voor elkaar, maar ook voor onze gastheren en -vrouwen zo veilig mogelijk te houden.

De kosten van deze geheel verzorgde 4-daagse reis bedragen € 975,- pp op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer. Het kan zijn dat we ook een keer overnachten in een groepsverblijf bij iemand op de boerderij. Een 1-persoonskamer kost € 225 extra, maar kan niet alle overnachtingen gegarandeerd worden (we overleggen met je mocht dit het geval zijn).

U kunt zich aanmelden bij Lotte Kooiker: 06 – 26 64 33 85 of Eline ter Haar: 06 – 22 94 20 94 of via het boekingsformulier. Bel gerust voor vragen of suggesties!
Algemene informatie & boeking
De reis is inclusief alle maaltijden, 3 hotelovernachtingen, entreegelden, vervoer, sneltesten en frisdrank onderweg. Voor eigen rekening zijn persoonlijke uitgaven en eventuele reis- en/of annuleringsverzekering (deze kunt u desgewenst later afsluiten via ons of via uw eigen bank/agent). De reissom bedraagt € 975,- p.p. op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer. Het kan zijn dat we ook een keer overnachten in een groepsaccommodatie bij iemand op de boerderij en tevens worden een aantal maaltijden verzorgd bij onze gastbedrijven. Een 1-persoonskamer kost € 225 extra, maar kan niet alle overnachtingen gegarandeerd worden (we overleggen met je mocht dit het geval zijn).
Het programma is met de grootste zorg samengesteld en onder voorbehoud van wijzigingen. Mocht de reis niet door kunnen gaan vanwege Covid-19, krijgt u de reissom terug. Bent u op de dag van vertrek positief getest, kunt u de annuleringskosten waarschijnlijk verhalen op uw reis- en annuleringsverzekering.

Trekker Reizen kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de uitslag van de (snel)test(en), idem voor eventuele besmetting met Covid-19. Bij positieve uitslag wordt uiteraard een tweede test gedaan.

  • Vertrek Datum
    30 juni 2021
  • Terugkomst Datum
    3 juli 2021
1
30 juni 2021
Verzamelen in Barneveld waar de koffie of thee klaar staat. U kunt uw hart op tussen de miniaturen of even gezellig bijpraten met de andere reizigers. Er staan 2 bedrijven op het programma. In Dronten worden we ontvangen op een groot akkerbouwbedrijf waar diverse gewassen worden verbouwd en de modernste technieken worden toegepast. Dhr. Schlepers vertelt niet alleen meer over zijn bedrijf en het bedrijf waarvan hij tevens manager is, we gaan ook de velden bezoeken en natuurlijk is er volop gelegenheid vragen te stellen. We lunchen, hopelijk in het zonnetje, op het bedrijf. Tegen de avond bezoeken we een modern melkveebedrijf in Appelscha met melkrobots. Daarnaast heeft deze ondernemende familie diverse nevenactiviteiten als verhuur van de foyer, verkoop van vlees aan huis, verhuur van een groepsaccommodatie en diverse andere projecten. We overnachten in de luxe groepsaccommodatie op de boerderij of in een hotel. Wanneer de groepsaccommodatie lukt, dineren we samen met de familie op het bedrijf, anders overnachten we in een hotel aan het water.
2
1 juli
Vandaag bezoeken we 2 of 3 bedrijven. Op het moment van schrijven wordt hier nog aan gewerkt. De familie Huiberts is jaren geleden overgestapt naar biologische bloembollenteelt. De enthousiaste eigenaren vertellen meer over de omschakeling naar biologisch, uitdagingen, tegenslagen en nieuwe markten die ze wereldwijd met hun brede scala aan bollen hebben weten te bereiken. Dat je van bloembollen heerlijke gerechten kan maken weten zij ook op een mooie manier te vermarkten. Ons diner vanavond zal niet bestaan uit bloembollen, maar een drankje op basis van bollen gaan we zeker proberen! Overnachting omgeving Amsterdam/Den Haag
3
2 juli
De familie Molenaar heeft een heel bijzondere collectie IH en net zoveel mooie verhalen. Puur genieten van de gastvrijheid, de uitleg van de eigenaren en de diverse vrijwilligers en natuurlijk de mooie trekkers die vers zijn opgepoetst. Na dit bezoek rijden we richting Rotterdam/Zeeland voor een of twee bedrijfsbezoeken (wordt nog aan gewerkt). Overnachting in Brabant.
4
3 juli
Het eerste bedrijf is nog even een verrassing. Ook hiermee zijn we nog aan het werk. De reis sluiten we af met een bezoek aan het familie-loonbedrijf Moonen in het gezellige Brabant. Geniet van een stukje schitterende mechanisatie en ook hier staan ze klaar om jullie meer te laten zien van hun bedrijf. We sluiten dit bezoek af met een gezellige barbecue. Tegen de avond rijden we terug naar Barneveld. Daar is het helaas weer tijd om afscheid te nemen. Een "rondje Nederland" zorgt zeker voor heel veel nieuwe verhalen, indrukken en reisvrienden. We zijn nog volop bezig met de laatste bedrijfsbezoeken, dus houd deze site in de gaten voor meer nieuws of laat deze reis voor een deel een verrassing zijn.

Reis Locatie

Nederland