Home
Reizen
Contact
Volg ons
GO UP

Leipzig 2023

Prijs €750 3 dagen
Scroll naar beneden

Leipzig 2023

€750 per persoon

Leipzig 2023

3-daagse rondreis naar Leipzig met bezoek aan oldtimer evenement en musea.

Algemene informatie en boeking

Eindelijk wordt het mooie Buldog Dampf und Diesel evenement weer gehouden in Leipzig. Honderden trekkers, ook veel uit voormalig Oostblok, staan niet alleen opgesteld op het enorme terrein, ze rijden er ook rond. Heerlijk genieten dus!

De reissom bedraagt € 750* pp op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer.  De prijs is inclusief alle vervoer vanaf Arnhem, overnachtingen in goede hotels, 2 dagen entree, museumbezoek onderweg, alle dagen ontbijt en diner. Lunches zijn voor eigen rekening.

U kunt zich telefonisch opgeven voor deze reis op maandag t/m zaterdag 10 – 21 uur tel +31 (0) 53 461 61 15 of mail info@trekkerreizen.nl o.v.v. “Leipzig” of klik hier om naar het boekingsformulier te gaan 

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Als deze zich voordoen, zoeken we een passend alternatief.

 

In het geval de reis vanwege Corona niet kan plaatsvinden, zullen we de reis annuleren en ontvangt u de reissom terug.  

Op al onze reizen gelden Algemene voorwaarden die u op deze site vindt. 

 

 

  • Vertrek Locatie
    Amsterdam, Schiphol
  • Vertrek Datum
    30 juni
  • Terugkomst Datum
    2 juli
1
Vrijdag 30 juni
Vandaag vertrekken we vroeg vanuit Arnhem of een andere centrale plaats en rijden naar Leipzig. Onderweg bezoek aan museum of oldtimerverzamelaar. Diner en overnachting in Leipzig.
2
Zaterdag 1 juli
Na het ontbijt rijden we naar het evenemententerrein waar we de hele dag gaan genieten van de honderden oldtimers die er staan en rondrijden. Dagelijks worden meerdere parades gereden, is er een onderdelenmarkt, worden oude ambachten getoond etc.. Kortom, voor ieder wat wils. Diner en overnachting in Leipzig.  
3
Zondag 2 juli
Voor degene die wil kan vanochtend nog genieten van de oldtimers die langzamerhand het terrein verlaten. Met de rest gaan we Leipzig verkennen met haar schitterende gebouwen. Tegen de middag rijden we terug naar de opstapplaats waar we laat in de avond arriveren.

Reis Locatie

Leipzig