Home
Reizen
Contact
Volg ons
GO UP

Bauma 2022

Prijs €995 4 dagen
Scroll naar beneden

Bauma 2022

€995 per persoon

4 daagse reis door Duitsland met bezoek aan de Bauma in München, Auto- en Techniekmuseum Sinsheim, BMW-Welt en Kleemann

22 t/m 25 oktober (deze reis is vol)

Algemene informatie & boeking

De reissom bedraagt 995 p.p. op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer.

Abonnees van Agri Trader betalen €945 p.p.

Toeslag voor een eigen kamer bedraagt €150,-

De reissom is inclusief alle maaltijden (behalve 1x lunch en diner op de beurs), hotelovernachtingen, excursies & entreegelden volgens programma, vervoer en reisleiding.

Voor eigen rekening zijn persoonlijke uitgaven en 1x lunch en diner op de beurs.

 

 Aanmelden kan via dit boekingsformulier, via mail o.v.v. Bauma reis naar info@trekkerreizen.nl of bel naar Trekker Reizen, tel 053 – 461 61 15 (ma-za 10-21 uur). 

 

  • Vertrek Datum
    22 oktober 2022
  • Terugkomst Datum
    25 oktober 2022
1
Zaterdag 22 oktober
Vanaf diverse opstapplaatsen rijden we naar Duitsland en bezoeken we vanmiddag eerst techniek museum Sinsheim. Dompel jezelf onder in onder andere raceauto’s, vliegtuigen en trekkers.  Diner en overnachting in de omgeving Ulm.       
2
Zondag 23 oktober
Beleef het BMW-gevoel in het bijzondere BMW-museum. Op 5000 m2 kun je genieten van 100 jaar BMW met oude modellen, de auto van nu en de auto van de toekomst.  In München hebben we tijd om iets van de stad te zien en te genieten van een heerlijk biertje! Overnachting in München bij het beursterrein en diner in een typisch Beiers Biercafé.          
3
Maandag 24 oktober
Eens per 3 jaar wordt de grootste bouwbeurs ter wereld gehouden in München. De bekende merken zijn al weken bezig om hun enorme machines ter plekke te assembleren. Graafbakken waar je rechtop in kunt staan of gigantische dumpers die je in actie ziet. Je komt ogen en oren tekort! We hebben de hele dag uitgetrokken voor deze schitterende beurs. Vandaag zijn de maaltijden voor eigen organisatie en rekening zodat je zoveel mogelijk tijd op de beurs door kunt brengen. Als de beurs sluit, rijden we richting Göppingen voor overnachting. 
4
Dinsdag 25 oktober
Kleemann Göppingen bouwt puinbrekers en zeefinstallaties. We gaan de fabriek in voor een uitgebreide rondleiding en je zult versteld staan wat er allemaal bij komt kijken om deze krachtpatsers te bouwen!  Na dit indrukwekkende bezoek rijden we weer terug naar de opstapplaatsen maar voordat je uitstapt, hebben we nog een goed afscheidsdiner. 

Reis Locatie

Duitsland