Home
Reizen
Contact
Volg ons
GO UP

Agritechnica dealerdag

Prijs €795 3 dagen
Scroll naar beneden

Agritechnica dealerdag

€795 per persoon

3-daagse reis naar Duitsland met bezoek aan de eerste dealerdag van Agritechnica (zondag)

Vrijdag 10 november t/m zondag 12 november 

 

Algemene informatie & boeking

De reissom bedraagt € 795 p.p. op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer. Abonnees van Trekker en/of lezers van de nieuwsbrief van Trekker Reizen krijgen €50 korting (deze is nog niet verrekend in genoemde prijs). Toeslag voor een eigen kamer bedraagt €150,-

De reissom is inclusief alle maaltijden (behalve 1x lunch en diner op de beurs), hotelovernachtingen, excursies & entreegelden volgens programma, entree Agritechnica, vervoer en reisleiding.

Voor eigen rekening zijn persoonlijke uitgaven en 1x lunch en diner op de beurs.

Vertrekplaatsen worden later ingedeeld aan de hand van waar de deelnemers vandaan komen

 Aanmelden kan via dit boekingsformulier, via mail o.v.v. Agritechnica reis naar info@trekkerreizen.nl of bel naar Trekker Reizen, tel 053 – 461 61 15 (ma-za 10-21 uur). 

 

  • Vertrek Datum
    10 november 2023
  • Terugkomst Datum
    12 november 2023
1
Vrijdag 10 november 2023
  Vroeg vertrek naar Duitsland voor een uitgebreide rondleiding door de fabriek van Krone en een bezoek aan het museum. (vertrekplaatsen worden later ingedeeld aan de hand van waar de deelnemers vandaan komen)   Na de lunch bij Krone rijden we richting Warstein voor diner en overnachting.                
2
Zaterdag 11 november 2023
Zaterdag bezoeken we een akkerbouwbedrijf in de omgeving en bezoeken we de Warsteiner brouwerij voor rondleiding en kleinere proeverij. Vanmiddag rijden we door naar Hildesheim voor diner en overnachting    
3
Zondag 12 november 2023
Hele dag bezoek aan de eerste exclusieve dag van de Agritechnica. Lunch en diner zijn vandaag op eigen gelegenheid op de beurs. Na de beurs rijden we terug naar Nederland.

Reis Locatie

Duitsland