Reizen


We organiseren (lezers)reizen in samenwerking met de volgende organisaties:

 Agrimedia

Wereldwijde reizen voor LandbouwMechanisatie en Veehouderij Techniek


Agri Trader

Reizen voor Agri Trader en Agri Trader TV 


OTMV

Oldtimer reizen door Europa 


Rekad 

De Loonwerker reizen


Groene Kring 

Groene Kring is de grootste overkoepelende jongerenorganisatie in de Vlaamse land- en tuinbouwsector. Alle jongeren tussen 16 en 35 jaar met interesse voor land- en tuinbouw zijn welkom bij deze actieve vereniging. In 2012 hebben we De Groene Kring per toeval ontmoet bij de watervallen van Foz de Iguacu in het mooie Brazilië. Toen reisden ze met een collega en wisten we nog niet van elkaars bestaan. In Finland hadden we een aantal Belgische jongeren in de groep van Trekker Reizen, waarmee we samen nog o.a. een duikboot hebben gedronken en ook naar Alaska/Canada zat een Groene Kringer in de groep. Erg leuk, vooral omdat ze met weinig slaap toch een grote interesse hadden in alles wat we organiseerden.

Begin 2015 werden we benaderd door het bestuur met de vraag of we een reis konden uitzetten naar Denemarken. Overnachten in herbergen/hostels en het mocht allemaal niet teveel kosten. Een mooie uitdaging voor ons en ook wel even wennen. Want we werden telkens weer tot het uiterste gedreven om de mooiste en/of afwisselendste bedrijven te bezoeken. Van varkens tot vis en alles daartussen.

Denemarken was een geweldige ervaring. Nauwelijks slaap en een hoop lol. En overdag werden weer zoveel vragen gesteld. Echt super!

En na Denemarken kregen we de leuke uitdaging om Down Under een reis uit te zetten. Lotte is er vol op gestort en heeft met behulp van o.a. Gerrit Kurstjens en vele anderen een mooie reis in elkaar weten te zetten. Er konden maximaal 30 personen mee en de reis zat al heel snel vol. Eline bleef deze keer op kantoor. Niet opdat ze het tempo niet bij kan benen ;-), maar omdat Lotte vooraf nog eerst naar Nieuw-Zeeland reisde om daar weer wat uit te zetten voor een reguliere reis van ons. Ach, en Lotte valt ook meer binnen de leeftijdsgroep van de Groene Kringers :-). Of de reis een succes is geweest? Vraag naar de Groene Kring leden en/of bekijk de foto's die ze hebben gepubliceerd.