Frankrijk 2019

12/2: Er zijn 6 plaatsen beschikbaar gekomen! Meld je nu snel aan!!

3-daagse reis naar Frankrijk

Met bezoek aan:

  • Reiff, grootste loonwerker en Fendt verzamelaar van Luxemburg
  • SIMA, landbouw- en mechanisatiebeurs Parijs
  • Claas trekkerfabriek
  • Parijs (korte stadstour)

23 - 25 februari 2019

aaa

aaa

Zaterdag 23 februari

Vroeg vertrek vanaf diverse opstapplaatsen in Nederland/België zodat we op tijd bij Reiff zijn. Hier krijgen we een uitgebreide rondleiding over het grootste loonbedrijf van Luxemburg met een geweldig machinepark! De Fendt-liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de grote collectie nieuwe trekkers die ze hebben en daarna ook nog eens bij de bijzondere verzameling oldtimers, allemaal Fendt. Na dit indrukwekkende bezoek rijden we richting Parijs voor diner en overnachting.

Zondag 24 februari

Ons hotel ligt op steenworp afstand van de SIMA. Deze grote landbouw- en mechanisatiebeurs opent vandaag haar deuren en wij genieten van de diverse primeurs die hier te zien zullen zijn. Vooraf ontvang je zoveel mogelijk informatie van onze redacteur wie welke noviteiten heeft. We hebben de hele dag de tijd om hier rond te kijken!

Aan het begin van de avond rijden we door het centrum van Parijs om je even de mooiste gebouwen, en natuurlijk de Eiffeltoren, te laten zien. Daarna verder naar het hotel.

Maandag 25 februari

Vanochtend bezoeken we de trekkerfabriek van Claas in Le Mans, waar jaarlijks zo'n 13.000 trekkers van de band rollen en bijna alle typen geassembleerd worden. Na de lunch rijden we terug naar onze opstapplaatsen in België/Nederland met onderweg gezamenlijk diner.

Prijs

De prijs voor deze geheel verzorgde reis bedraagt € 425,- per persoon op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer. Reis je alleen, dan kun je worden ingedeeld met een andere alleenreizende. De toeslag voor een 1-persoonskamer is € 100,-. Deze prijs is inclusief vervoer, verblijf in een goede hotels, alle maaltijden (behalve lunch en diner op de beurs), water/drinken onderweg en begeleiding vanaf de vertrekplaatsen.

Voor eigen rekening zijn de lunch en het diner op de dag dat we de beurs bezoeken, eventuele verzekeringen, vervoer van- en naar plaats van vertrek en persoonlijke uitgaven.

Voor deze reis is het noodzakelijk een ziektekostenverzekering te hebben, aangevuld met een reisverzekering Europadekking. Voor vier dagen kost een reisverzekering ongeveer € 8 p.p. (incl. poliskosten en assurantiebelasting). Desgewenst kunnen we deze voor je afsluiten.

Reserveren

Je kunt je opgeven voor deze reis door op onderstaande button te klikken en het formulier in te vullen. Natuurlijk kun je ons ook bellen (053 - 461 61 15).

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

aaa

aaa