Engeland oldtimerreis


25 t/m 29 juli 2019

PROGRAMMA

Donderdag 25 juli 

Vanaf verschillende opstappunten vertrekken we richting Hoek van Holland waar we rond 13 uur aan boord gaan. Aan boord kunnen we genieten van een mooi zicht op de haven, andere schepen die we passeren en natuurlijk van een goed diner. Tegen 8 uur komen we aan wal in Harwich waar we een uurtje later in ons hotel in Ipswich kunnen genieten van een drankje. 

Vrijdag 26 juli 

Na een goed ontbijt rijden we naar onze eerste verzamelaar in Suffolk met oa. prairie trekkers en Britse klassiekers. Vanmiddag gaan we nog een collectie bijzondere trekkers bekijken. Diner en overnachting in de omgeving van Worcester.

Zaterdag 27 juli 

We brengen de gehele dag een bezoek aan de Welland Steam Rally en genieten van de Showman’s Engines, oude voertuigen, de stoomkermis en tractor pulling.  De typische Engelse sfeer, live-muziek en stoomkermis zorgen voor een onvergetelijke dag. Overnachting in Worcester.

Zondag 28 juli 

Ochtendbezoek aan Warwick Castle, een imposant kasteel waar wassen beelden in klederdracht een mooi beeld geven van weleer. Buiten vliegen o.a. valken rond en voor de bloemenliefhebbers is de tuin een must. In de middag bezoeken we het Coventry Transport Museum. Aan het eind van de middag vertrekken we naar Harwich voor de nachtboot naar Hoek van Holland. Overnachting in 2-persoons hutten.

Maandag 29 juli 

Na een goede nachtrust staat het ontbijt klaar, Kort daarna is het uitschepen en bezoeken we een familie met een schitterende collectie Lanz trekkers. Na dit bezoek worden we weer teruggebracht naar de opstapplaatsen en zit deze bijzondere reis er helaas alweer op.

Overige informatie

De prijs van deze geheel verzorgde 5-daagse jubileumreis is € 945 p.p. op een (gedeelde) 2-persoonskamer. Reist u alleen, dan kunt u ingedeeld worden met een andere alleenreizende. De toeslag voor een 1-persoonskamer bedraagt € 195.

De prijs is inclusief alle genoemde excursies, maaltijden*, hotels, vervoer, overtochten en Nederlandse reisleiding. *zaterdag 27 juli is de lunch voor eigen rekening.

Aanmelden kan bij Trekker Reizen, tel +31 (0)53 - 461 61 15. U kunt ook email sturen naar reizen@otmv.nl. Vergeet niet de naam van de reis en het aantal personen te vermelden.

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.