Reizen


We organiseren (lezers)reizen in samenwerking met de volgende organisaties:

 Agrimedia

Sinds 2008 organiseren we de lezersreizen voor LandbouwMechanisatie en Veehouderij Techniek. Hierbij worden diverse landen over de gehele wereld bezocht. Hier is geen sprake van routinereizen, iedere keer wordt een ander gebied en/of route gekozen waarvoor we soms vooraf de bedrijven bezoeken en route rijden of ter plekke samenwerken met een agrarisch reisbureau om een goede kwaliteit te waarborgen van bedrijven die worden bezocht of back-up in geval van nood. Deze reizen zijn volledig verzorgd zodat u rustig kunt genieten van alles wat aan u ziet en ervaart. Hotels zijn van goede kwaliteit, excursies zijn zoveel mogelijk exclusief voor onze groep georganiseerd en maaltijden zijn geregeld. Onze prijzen zijn inclusief prijzen. In het land zelf hoeft u vaak alleen nog maar uw persoonlijke onkosten te betalen (telefoon, drankjes) zodat de reis toch niet onverwacht duurder uitvalt. Voor de wereldreizen ontvangt iedere deelnemer een uitgebreid reisboek en wordt een kennismakingsbijeenkomst gehouden. 


Agri Trader

Al geruime tijd organiseren we voor Agri Trader diverse lezersreizen binnen Europa. Het accent ligt op de bezoeken van fabrieken, loonbedrijven en andere agrarische bedrijven. 's Avonds is er volop gelegenheid om te genieten van een drankje in het hotel of een café in de omgeving van het hotel. Jaarlijks worden 1 - 2 lezersreizen georganiseerd die in AgriTrader worden gepubliceerd en op onze site. 


OTMV

Voor de OTMV mogen we sinds 2016 de lezersreizen organiseren. Jaarlijks wordt de Great Dorset Steam Fair bezocht, maar daarnaast proberen we iedere keer weer een ander mooi oldtimerevenement te vinden om naar toe te gaan en dit te combineren met een bezoek aan oldtimerverzamelaars. Voor degene die eerder van een show weg wil, bieden we een alternatief programma waarbij we meer de natuur intrekken of een stad bezoeken. Of gewoon een terrasje pakken. Zo bieden we ieder wat wils en is er 's avonds veel om over bij te praten. Om dit te kunnen realiseren beperken we ons in groepsgrootte, waardoor het kan voorkomen dat de reis al snel vol zit. 


De Loonwerker, België 

In samenwerking met uitgeverij REKAD uit België organiseren we diverse lezersreizen van enkele dagen tot weken. Hierbij worden uiteenlopende bedrijven bezocht, fabrieken van (on)bekende merken, natuurparken en steden. 

Tijdens korte reizen wordt gezocht naar een geschikte plaats in België waar u op de bus kunt stappen. Voor al deze reizen geldt dat alles van a tot z voor u wordt geregeld en u onbezorgd mee kunt gaan. De reisleiding en/of redacteur zorgt voor een duidelijke vertaling tijdens rondleidingen en uw vragen. Kortom, onbezorgd genieten met De Loonwerker Reizen! 


Groene Kring 

Groene Kring is de grootste overkoepelende jongerenorganisatie in de Vlaamse land- en tuinbouwsector. Alle jongeren tussen 16 en 35 jaar met interesse voor land- en tuinbouw zijn welkom bij deze actieve vereniging. In 2012 hebben we De Groene Kring per toeval ontmoet bij de watervallen van Foz de Iguacu in het mooie Brazilië. Toen reisden ze met een collega en wisten we nog niet van elkaars bestaan. In Finland hadden we een aantal Belgische jongeren in de groep van Trekker Reizen, waarmee we samen nog o.a. een duikboot hebben gedronken en ook naar Alaska/Canada zat een Groene Kringer in de groep. Erg leuk, vooral omdat ze met weinig slaap toch een grote interesse hadden in alles wat we organiseerden.

Begin 2015 werden we benaderd door het bestuur met de vraag of we een reis konden uitzetten naar Denemarken. Overnachten in herbergen/hostels en het mocht allemaal niet teveel kosten. Een mooie uitdaging voor ons en ook wel even wennen. Want we werden telkens weer tot het uiterste gedreven om de mooiste en/of afwisselendste bedrijven te bezoeken. Van varkens tot vis en alles daartussen.

Denemarken was een geweldige ervaring. Nauwelijks slaap en een hoop lol. En overdag werden weer zoveel vragen gesteld. Echt super!

En na Denemarken kregen we de leuke uitdaging om Down Under een reis uit te zetten. Lotte is er vol op gestort en heeft met behulp van o.a. Gerrit Kurstjens en vele anderen een mooie reis in elkaar weten te zetten. Er konden maximaal 30 personen mee en de reis zat al heel snel vol. Eline bleef deze keer op kantoor. Niet opdat ze het tempo niet bij kan benen ;-), maar omdat Lotte vooraf nog eerst naar Nieuw-Zeeland reisde om daar weer wat uit te zetten voor een reguliere reis van ons. Ach, en Lotte valt ook meer binnen de leeftijdsgroep van de Groene Kringers :-). Of de reis een succes is geweest? Vraag naar de Groene Kring leden en/of bekijk de foto's die ze hebben gepubliceerd.


Inbound, familie- en bedrijfsreizen 

Vanaf 2 personen organiseren we reizen op maat met een agrarische inslag. Tijdens de 'vakantie' kan kennis opgedaan worden van de landbouwtechnieken in andere landen. Hierbij wordt het vakmatige gecombineerd met natuur of cultuur van het te bezoeken land, naar wat u wenst. Deze reizen kunnen gedeeltelijk aangemerkt worden als studiereis. Informeer altijd bij uw boekhouder in hoeverre dit voor u van toepassing is. 

Voor een beperkt aantal buitenlandse organisaties ontwerpen we agrarische reizen door Duitsland, Nederland en België. Hierbij bezoeken we bijvoorbeeld toonaangevende beurzen, bedrijven en universiteiten om kennis uit te wisselen. Daarnaast bezoeken we de mooie plekjes van de landen en laten we reizigers kennis maken met de lokale cultuur. Iedere keer weer zijn de mensen onder de indruk van de intensiteit en vooruitstrevendheid van de land- en tuinbouwsector. Het mooiste is de interactie tussen de reizigers en mensen die ons ontvangen. 

Wilt u voor uw werknemers een reis organiseren of een dagtocht? Neem gerust contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Ook kunt u uw werknemer een reis cadeau geven ter ere van een jubileum of zomaar. Dit kan voor uw fiscaal gunstig uitpakken, maar laat u hiervoor adviseren door uw accountant. 

Alle reizen worden speciaal voor u georganiseerd. Neem in een vroegtijdig stadium contact met ons op zodat we het maximale voor u kunnen regelen.