z```

Honderden oldtimers aan de Moezel

Iedere 2 jaar verandert het dorpje Kröv in een oldtimerparadijs. Honderden oude trekkers staan aan de oevers van de Moezel om bewonderd te worden en zaterdags gaat een lange stoet door het Duitse dorpje. 

z```

Benen strekken in Trier

Na het ontbijt gaan we even de stad Trier bezichtigen. 

z```

Collectie Reiff

De collectie van Reiff doet menigeen watertanden. We gaan niet alleen de oldtimers bekijken, maar ook het omvangrijke loonbedrijf.

Reisdata: 18 + 19 augustus 2018


 

 Programma

Zaterdag 18/8
Vertrek in de vroege ochtend vanaf diverse opstapplaatsen. Om 10 uur worden we bij het museum en loonbedrijf Reiff verwacht voor een rondleiding. Reiff is het grootste loonbedrijf van Luxemburg en heeft daarnaast een geweldige verzameling Fendt trekkers. We bekijken de oldtimers, maar gaan ook kijken bij het nieuwe materiaal van dit mooie bedrijf. In de middag rijden we verder naar Kröv waar honderden trekkers in een parade door het dorp rijden en langs de oevers van de Moezel opgesteld staan. Hier kunt u op uw gemak al dit bijzonders bekijken. Diner is voor eigen rekening. In de avond rijden we naar ons hotel net buiten het dorp en is er tijd om gezellig na te praten.

Zondag 19/8
Na een goed Duits ontbijt gaan we weer naar Kröv. Om 11 uur worden de gloeikoppen ontstoken en om half 1 worden de trekkers gezegend. Voor degene die de stad Trier willen bekijken, rijden we direct door naar de stad om even de benen strekken, te genieten van de gebouwen en als het weer het toelaat even wat drinken op het terras. Hierna pikken we de rest van de groep weer op in Trier en tegen een uur of 3 rijden we terug naar de opstapplaatsen waarbij we onderweg stoppen voor een goed diner.  

De prijs van deze 2-daagse reis bedraagt € 295 op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer. De toeslag voor een eigen kamer bedraagt € 45 (beperkt beschikbaar). De prijs is inclusief alle genoemde entreegelden, excursies, vervoer, maaltijden (behalve 1x lunch en 1x diner), reisleiding en goed hotel. Voor eigen rekening zijn uw persoonlijke uitgaven en eventuele reis- en/of annuleringsverzekering.

Het programma is met de grootste zorg samengesteld en is onder voorbehoud van wijzigingen.

Trekker Reizen

Wij zijn een agrarisch reisbureau en organiseren wereldwijde reizen voor diverse uitgevers in Nederland en België, agrarische (jongeren)organisaties en verenigingen. Reizen van een dag tot enkele weken, van Nederland tot waar ook ter wereld. Voor soortgenoten, met soortgenoten. Volledig verzorgd met een persoonlijke aanpak. Wij organiseren, begeleiden en genieten samen met u.

ONTMOET HET TREKKER REIZEN TEAM

Altijd enthousiast om iedere reis-uitdaging aan te gaan

Eline ter Haar

Geboren als dochter op een melkveebedrijf in Enschede. Studeerde levensmiddelentechnologie en bedrijfskunde waarna ze van 1995 - 2008 als marketing manager bij Misset / Reed Business heeft gewerkt voor diverse landbouwbladen. Vanaf 1997 heeft ze reizen georganiseerd voor Trekker & Werktuig waarvan veel met Arend-Jan Blomsma. In 2008 heeft ze Trekker Reizen opgezet en met vol enthousiasme probeert ze iedere keer weer een nieuwe reis of route te bedenken, want routine is niet haar ding. Ze houdt ervan samen met andere enthousiaste reizigers van al het moois van de (agrarische) wereld te genieten.

Lotte Kooiker

Geboren in 1988 in Oldenzaal en na haar opleiding toerisme begonnen bij Trekker Reizen in 2014 waarvan ze nu mede-eigenaresse is. Na haar stage in Nieuw-Zeeland wist Lotte dat ze veel reizen wilde maken buiten de gebaande paden. In het weekend is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden waar de wedstrijd met een extra helft in stijl wordt afgesloten. 

Arend-Jan Blomsma

Geboren in het Drentse Vledder in 1960 en na de HAS jaren gewerkt als voorlichter en later als redacteur bij Trekker & Werktuig / Trekker. Sinds 2002 veel reizen begeleid met Eline waarbij we veel veel enthousiaste mensen en bedrijven hebben ontmoet. Op de achtergrond altijd betrokken gebleven bij Trekker Reizen en technische invulling van de reizen. Sinds 2017 werkzaam als freelance journalist en fotograaf voor Europese mechanisatiebladen.  

Anniek Pelleboer

Stagaire bij Trekker Reizen en bezig met de oldtimerreis naar de Grossglockner. Enthousiaste doorzetster die alles gezien wil hebben voordat ze goedkeuring geeft om het op te nemen in het programma. Tijdens de voorreis in 2017 heeft ze een mooie selectie gemaakt waarbij de echte trekkerliefhebber een mooi programma krijgt als ook degene die meer van kastelen en natuur wil zien. Als het mogelijk is zal ze in 2018 zelf meegaan en hiermee haar stageproject aan jullie presenteren. Neem in ieder geval je verrekijker en goede wandelschoenen mee, zij zorgt voor de rest.