Honderden oldtimers aan de Moezel

Iedere 2 jaar verandert het dorpje Kröv in een oldtimerparadijs. Honderden oude trekkers staan aan de oevers van de Moezel om bewonderd te worden en zaterdags gaat een lange stoet door het Duitse dorpje. 

z```

Reisdata: 15 + 16 augustus 2020


 Programma

Zaterdag 15/8
Vertrek in de vroege ochtend vanaf diverse opstapplaatsen. Onderweg naar Kröv aan de Moezel bezoeken we een mooie trekkerverzameling. In de middag rijden we verder naar Kröv waar honderden trekkers in een parade door het dorp rijden en langs de oevers van de Moezel opgesteld staan. Hier kunt u op uw gemak al dit bijzonders bekijken. Diner is voor eigen rekening. In de avond rijden we naar ons hotel net buiten het dorp en is er tijd om gezellig na te praten.

Zondag 16/8
Na een goed Duits ontbijt gaan we weer naar Kröv. Om 11 uur worden de gloeikoppen ontstoken en om half 1 worden de trekkers gezegend. Tegen een uur of 3 rijden we terug naar de opstapplaatsen waarbij we onderweg stoppen voor een goed diner.  De lunch is vandaag voor eigen rekening.

Voor degene die op zondag iets anders wil gaan doen, is de mogelijkheid om Reiksburg (burcht) van Cochem te bezoeken.

De prijs van het oldtimerweekend Kröv bedraagt € 350 per persoon op basis van een 2-persoonskamer. Reist u alleen, dan kunnen we proberen u in te delen. Er zijn enkele 1-persoonskamers en deze kosten € 50 extra. Alle entreegelden volgens bovenstaand programma zijn inbegrepen. Idem overnachting, ontbijt, lunchpakket op heenreis en diner op terugreis. Er zijn 14 plaatsen beschikbaar.

 

 

 

Het programma is met de grootste zorg samengesteld en is onder voorbehoud van wijzigingen.

ONTMOET HET TREKKER REIZEN TEAM

Altijd enthousiast om iedere reis-uitdaging aan te gaan

Eline ter Haar

Geboren als dochter op een melkveebedrijf in Enschede. Studeerde levensmiddelentechnologie en bedrijfskunde waarna ze van 1995 - 2008 als marketing manager bij Misset / Reed Business heeft gewerkt voor diverse landbouwbladen. Vanaf 1997 heeft ze reizen georganiseerd voor Trekker & Werktuig waarvan veel met Arend-Jan Blomsma. In 2008 heeft ze Trekker Reizen opgezet en met vol enthousiasme probeert ze iedere keer weer een nieuwe reis of route te bedenken, want routine is niet haar ding. Ze houdt ervan samen met andere enthousiaste reizigers van al het moois van de (agrarische) wereld te genieten.

Lotte Kooiker

Geboren in 1988 in Oldenzaal en na haar opleiding toerisme begonnen bij Trekker Reizen in 2014 waarvan ze nu mede-eigenaresse is. Na haar stage in Nieuw-Zeeland wist Lotte dat ze veel reizen wilde maken buiten de gebaande paden. In het weekend is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden waar de wedstrijd met een extra helft in stijl wordt afgesloten. 

Arend-Jan Blomsma

Geboren in het Drentse Vledder in 1960 en na de HAS jaren gewerkt als voorlichter en later als redacteur bij Trekker & Werktuig / Trekker. Sinds 2002 veel reizen begeleid met Eline waarbij we veel veel enthousiaste mensen en bedrijven hebben ontmoet. Op de achtergrond altijd betrokken gebleven bij Trekker Reizen en technische invulling van de reizen. Sinds 2017 werkzaam als freelance journalist en fotograaf voor Europese mechanisatiebladen.  

Anniek Pelleboer

Stagaire bij Trekker Reizen en bezig met de oldtimerreis naar de Grossglockner. Enthousiaste doorzetster die alles gezien wil hebben voordat ze goedkeuring geeft om het op te nemen in het programma. Tijdens de voorreis in 2017 heeft ze een mooie selectie gemaakt waarbij de echte trekkerliefhebber een mooi programma krijgt als ook degene die meer van kastelen en natuur wil zien. Als het mogelijk is zal ze in 2018 zelf meegaan en hiermee haar stageproject aan jullie presenteren. Neem in ieder geval je verrekijker en goede wandelschoenen mee, zij zorgt voor de rest.