OTMV Jubileumreis Oostenrijk 


12 t/m 15 september 2019

24/6 De reis is voorlopig vol. U kunt op de wachtlijst geplaatst worden. 

Speciaal voor het 40-jarig jubileum vliegen we naar Oostenrijk om te genieten van oldtimers, natuur, verschillende musea en steden München en Salzburg. 

PROGRAMMA

Donderdag 12 september 

Vroege rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar München waar we een uur later landen en onze auto’s ophalen. We beginnen deze jubileumreis met een bezoek aan het Eicher museum en aansluitend een kort bezoek aan München waar het oude centrum langzamerhand wordt klaargemaakt voor de bekende Oktoberfeesten. Daarna verlaten we de stad en rijden door een mooi gebied richting de Tegernsee voor diner en overnachting.

Vrijdag 13 september 

Bezoek aan het Achenseer museeumswelt waar voor iedereen wel wat is te vinden in de vele mooie oude huisjes. Vroeg in de middag arriveren we in Fusch an der Grossglockner waar de trekkers deze middag worden gekeurd en vertrekken voor de eerste bijeenkomst in Brück. Hier kunnen we volop genieten van de geweldige sfeer en mooie oldtimers met de bergen op de achtergrond! Tegen de avond rijden we de Grossglockner bergpas op om ons berghotel te bereiken waar we een goed Oostenrijks diner voor ons klaar staat. 

Zaterdag 14 september 

Vroeg ontbijt want voor 7.00 uur moeten we de finish van de Grossglockner passeren om een goede plaats te bemachtigen zodat we de trekkers het laatste steile stuk zien overwinnen waarbij ze de finish in zicht hebben. De emotie straalt van de rijders na deze loodzware rit en wij kunnen volop genieten van honderden trekkers van bijna alle merken. Sommigen schitterend versierd. De één komt moeiteloos boven terwijl de ander kruipend met zwarte rookpluimen naar de finish gaat. Boven verzamelen trekkers en rijders zich en kunnen we tussen al dit moois de trekkers van dichtbij bekijken. Het is onbeschrijfelijk dit spektakel te zien met op de achtergrond geweldige bergen! Dit moet je meegemaakt hebben. Tegen 12 uur verlaten we de Grossglockner en passeren vele trekkers die ook weer afdalen. Wij rijden door richting Salzburg (150 km) voor diner en overnachting.

Zondag 15 september

Salzburg is niet alleen bekend vanwege Mozart, maar ook om de mooie gebouwen zoals het Slot Mirabell met haar schitterende (beelden)tuinen. We maken een korte wandeling door Salzburg. Daarna bezoeken we Hangar 7 waar Red Bull diverse Formule 1 wagens en vliegtuigen heeft opgesteld. Hier kan iedereen op eigen gelegenheid lunchen waarna we terug rijden naar München voor de vlucht naar Amsterdam. Late aankomst op Schiphol.

Overige informatie

Ieder lid mag 1 introducé meenemen voor de abonneeprijs van  € 945 p.p. op een (gedeelde) 2-persoonskamer. Reist u alleen, dan kunt u worden ingedeeld met een andere alleenreizende. De toeslag voor een 1-persoonskamer bedraagt € 150.

De prijs is inclusief alle genoemde excursies, maaltijden*, hotels, vervoer , vluchten, belastingen en Nederlandse reisleiding. *De maaltijden op de luchthavens en de lunch op zondag zijn voor eigen rekening. Zaterdag krijgt iedereen een goed gevuld lunchpakket. 

Aanmelden kan bij Trekker Reizen, tel +31 (0)53 - 461 61 15. U kunt ook email sturen naar reizen@otmv.nl. Vergeet niet de naam van de reis en het aantal personen te vermelden.

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.