Agritechnica 2019


9 - 10/11 november 2019

Er is nog 1  plaats beschikbaar voor de 2-daagse reis en 4 plaatsen voor de 3-daagse reis.

Bezoek aan:

  • LEMKEN fabriek in Alpen

  • Eén of beide exclusieve dagen Agritechnica!

Voor de korte reis van 2 dagen is nog 1 plaats beschikbaar.

Voor de 3-daagse zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Informeer vooraf of een 1-persoonskamer nog mogelijk is: MAIL

Programma

Zaterdag 9 november 

Vroeg vertrek vanaf diverse plaatsen in Nederland. Onderweg krijgt u een lunchpakket en zorgen we ervoor dat het u aan niets ontbreekt. In de middag bezoeken we de fabriek van Lemken in Alpen, waar de zaaimachines en machines voor grondbewerking worden geproduceerd

 's Avonds dineren en overnachten we in de omgeving van Hannover. Wie wil kan na het diner nog wat drinken in het dorp.

Zondag 10 november  (eerste exclusieve dag)

Vandaag bezoeken we de eerste dag van de Agritechnica, de grootste landbouwmechanisatiebeurs ter wereld. Zondag en maandag zijn de exclusieve dagen, speciaal voor dealers, pers en genodigden. U heeft volop de gelegenheid (Nederlandse) vertegenwoordigers te spreken en de nieuwste machines uitgebreid te bekijken.

Ruim 2800 standhouders uit 52 landen tonen hun nieuwste machines. Vooraf ontvangt u een duidelijk overzicht welke bekende merken waar staan en wat de belangrijkste noviteiten zijn. Na deze indrukwekkende beursdag rijden we terug naar de opstapplaatsen met onderweg een stop voor een diner of u kunt kiezen voor nog een dag Agritechnica.

Optionele verlenging 11 november

Bezoek ook de 2e en laatste exclusieve dag. U overnacht zondag op 30 minuten van de beurs en bezoekt maandag de hele dag de beurs. Op de terugweg stoppen we voor een diner. Daarna wordt u teruggebracht naar uw opstapplaats.

 

 

 

 

Boekingen en prijzen

De prijs van de 3-daagse reis (LEMKEN en beide exclusieve dagen Agritechnica): € 750 pp (2-persoonskamer). Toeslag eigen kamer € 150,- (op aanvraag!)

De prijs voor de 2-daagse reis bedraagt: €425 pp. op basis van een 2-persoonskamer.

De prijzen zijn inclusief genoemde excursies, entree exclusieve dag(en) Agritechnica, ontbijt en diner. Lunch op de beurs is voor eigen rekening. Lunchpakket op eerste dag. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt bekeken waar de opstapplaatsen komen.

Dit jaar hebben we gekozen voor een hotel op steenworp afstand van het beursterrein. Hierdoor is de beschikbaarheid beperkt. Onze excuses hiervoor.