Bauma, Deutz-Fahr, Mercedes

4-2: De reis is volgeboekt

7 - 10 april 2019

Met bezoek aan o.a.:

  • De grootste bouw- en grondverzetbeurs ter wereld: BAUMA
  • Trekkerfabriek Deutz-Fahr in Lauingen
  • Mercedes museum

Zondag 7 april 2019

Vanaf diverse plaatsen in Nederland/België vertrekken we richting München. Het is een lange rit die we onderbreken met een bezoek aan het Mercedes museum in Stuttgart. We dineren en overnachten in het centrum van München.

Maandag 8 april

Vandaag is de eerste dag van de BAUMA die eens per 3 jaar wordt gehouden in München. Je weet niet wat je hier ziet! Omdat ons hotel dichtbij ligt, verwachten we niet teveel last te hebben van files en bij opening ook het terrein op te kunnen zodat we de hele dag tot onze beschikking hebben al dit grote materiaal te bewonden en aan het werk te zien. In de hallen is veel te zien, maar op het buitenterrein zijn enorme machines, voornamelijk gebruikt voor de mijnbouw, speciaal voor deze beurs opgebouwd. Aan het eind van de beurs rijden we naar ons hotel voor diner en overnachting.

Dinsdag 9 april

Vanochtend worden we ontvangen bij Deutz-Fahr in Lauingen die sinds 2017 een volledig vernieuwde fabriek heeft gebouwd met de modernste productiemethodes. Een gigantische investering van 90 miljoen is gedaan om de wereld te voorzien van de 6, 7 en 9-serie die hier door elkaar worden geassembleerd. Alles gebouwd naar wens van de koper. Natuurlijk is er volop tijd om ook even in het museum rond te kijken en te shoppen. We lunchen bij Deutz-Farh en rijden in de middag verder richting Stuttgart voor diner en overnachting.

Woensdag 10 april

Stuttgart is Mercedes-stad. Auto's, vrachtwagen, Unimog, alles wordt in de nabije omgeving gebouwd. Vandaag gaan we een fabriek in van Mercedes. Na deze indrukwekkende rondleiding is er nog even tijd om te shoppen en daarna rijden we weer richting Nederland waarbij we onderweg nog stoppen voor een goed afscheidsdiner.

Prijs

De prijs voor deze geheel verzorgde reis bedraagt € 750,- per persoon op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer. Reis je alleen, dan kun je worden ingedeeld met een andere alleenreizende. De toeslag voor een 1-persoonskamer is € 100,-. Deze prijs is inclusief vervoer, verblijf in een goede hotels, alle maaltijden (behalve lunch en diner op de beursdag), water/drinken onderweg en begeleiding vanaf de vertrekplaatsen.

Voor eigen rekening zijn de lunch en diner op de dag dat we de beurs bezoeken, eventuele verzekeringen, vervoer van- en naar plaats van vertrek en persoonlijke uitgaven.

Voor deze reis is het noodzakelijk een ziektekostenverzekering te hebben, aangevuld met een reisverzekering Europadekking. Voor vier dagen kost een reisverzekering ongeveer € 10 p.p. (incl. poliskosten en assurantiebelasting). Desgewenst kunnen we deze voor je afsluiten.

Reserveren

Je kunt je opgeven voor deze reis door op onderstaande button te klikken en het formulier in te vullen. Natuurlijk kun je ons ook bellen (053 - 461 61 15).

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.