Agritechnica 2019


9 - 10/11 november 2019

Deze reis is volgeboekt! (update 11 okt 2019)

Bezoek aan:

  • LEMKEN fabriek in Alpen

  • Eén of beide exclusieve dagen Agritechnica!

 

Programma

Zaterdag 9 november 

Vroeg vertrek vanaf diverse plaatsen in Nederland. Om 11 uur worden we verwacht bij Lemken in Alpen (D) waar waar de zaaimachines en machines voor grondbewerking worden geproduceerd. De lunch nuttigen we bij Lemken waarna we de fabriek in gaan voor een uitgebreide rondleiding.

 's Avonds dineren en overnachten we in Laatzen, op steenworp afstand van de beursgebouwen.

Zondag 10 november  (eerste exclusieve dag)

Vandaag bezoeken we de eerste dag van de Agritechnica, de grootste landbouwmechanisatiebeurs ter wereld. Zondag en maandag zijn de exclusieve dagen, speciaal voor dealers, pers en genodigden. U heeft volop de gelegenheid (Nederlandse) vertegenwoordigers te spreken en de nieuwste machines uitgebreid te bekijken.

Ruim 2800 standhouders uit 52 landen tonen hun trekkers, werktuigen, onderdelen etc.. Vooraf ontvangt u een duidelijk overzicht welke bekende merken waar staan en wat de belangrijkste noviteiten zijn. Na deze indrukwekkende beursdag rijden we terug naar de opstapplaatsen met onderweg een stop voor een diner of u kunt kiezen voor nog een dag Agritechnica.

Optionele verlenging 11 november

Bezoek ook de 2e en laatste exclusieve dag. U overnacht zondag op 50 minuten van de beurs en bezoekt maandag de hele dag de beurs. Op de terugweg stoppen we voor een diner. Daarna wordt u teruggebracht naar uw opstapplaats (Breda, Apeldoorn, Maarsbergen, Meppel).

 

 

 

 

Boekingen en prijzen

De prijs van de 3-daagse reis (LEMKEN en beide exclusieve dagen Agritechnica): € 750 pp (2-persoonskamer). Toeslag eigen kamer € 150,- (op aanvraag!)

De prijs voor de 2-daagse reis bedraagt: €425 pp. op basis van een 2-persoonskamer.

De prijzen zijn inclusief genoemde excursies, entree exclusieve dag(en) Agritechnica, ontbijt en diner. Lunch op de beurs is voor eigen rekening. Lunchpakket op eerste dag. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt bekeken waar de opstapplaatsen komen.

Dit jaar hebben we gekozen voor een hotel op steenworp afstand van het beursterrein. Hierdoor is de beschikbaarheid beperkt. Onze excuses hiervoor.