SIMA, CNH, Vervaet en meer


23 t/m 26 februari 2017

Bezoek de SIMA op de openingsdag

4 daagse studiereis met bezoek aan:

  • Vervaet, Biervliet
  • New Holland, Zedelgem
  • oldtimerverzamelaar
  • Franse boerderij
  • SIMA
  • Brugge
  • Parijs

23 - 26 februari 2017

Donderdag 23 februari: we vertrekken we met de bus vanaf diverse opstapplaatsen naar Biervliet voor een uitgebreide rondleiding bij Vervaet. Je kijkt je de ogen uit in de grote productiehallen waar zelfrijdende bemesters en bietenrooiers worden gebouwd. 

Vrijdag 24 februari beginnen we met een bezoek aan CHN in het Belgische Zedelgem. Hier worden de maaidorsers, veldhakselaars en vierkante balenpersen gebouwd. Daarna bezoeken we een oldtimerverzamelaar met een zeer indrukwekkende collectie oude tractoren. Diner en overnachting in Frankrijk.

Zaterdag de 25e bezoeken we buiten Parijs een gemengd bedrijf met ruim 200 ha en 110 melkkoeien die door 2 robots worden gemolken. Daarna gaan we Parijs in voor een stadstour waar we diverse keren de bus uit gaan, o.a. voor een rondvaart op de Seine. We dineren in de stad en maken aansluitend een lichttour door Parijs! Overnachting bij Parijs.

Zondag is de eerste dag van de mechanisatiebeurs SIMA die iedere 2 jaar wordt gehouden in Villepinte. Ons hotel ligt op steenworp afstand zodat we op tijd deze enorme show kunnen bezoeken. Niet alleen de grote merken en bekende machines zijn hier te vinden, ook voor ons wat onbekender materiaal. Na sluiting rijden we terug naar de opstapplaatsen. 

 

Overige informatie

De verwachte opstapplaatsen zijn: Apeldoorn, Utrecht, Breda of Nijmegen en Tilburg. Dit hangt mede af van waar iedereen vandaan komt.

De prijs van deze geheel verzorgde reis bedraagt € 595,- p.p. op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer. Wil je een eigen kamer, dan bedraagt de toeslag € 150,- p.p..

De prijs is inclusief alle genoemde excursies, entreegelden, vervoer, 3 overnachtingen in goede hotels inclusief ontbijt, 3 x diner en 3 x lunch(pakket), versnaperingen in de bus, reisbegeleiding, stadstour Parijs. Voor eigen rekening is het diner tijdens de beurs (u krijgt op de terugweg in de bus broodjes en hapjes om zo min mogelijk tijd te verliezen), persoonlijke uitgaven en eventuele verzekeringen.

Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen aan deze reis en aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst. Ongeveer drie weken voor vertrek ontvang je meer reisinformatie.

 


Op al onze reizen gelden onze Algemene Voorwaarden. U kunt ze hier inlezen of bij ons opvragen.